Rezervări telefonice NON STOP: +4 0744 854 385

Zborul cu avionul versus inchirierea unei masini

2022-08-30 21:06:46 Autor: Reflex Rent a Car
Zborul cu avionul versus inchirierea unei masini

Ca regulă generală, dacă o călătorie durează 6 ore sau mai puțin, multe companii pot recomanda conducerea în loc de zborul cu avionul. Dar chiar dacă alegeți să zburați, este posibil să aveți nevoie de o mașină de închiriat pentru a vă transporta de la aeroport la cazare și în orice alte locații pe care le veți vizita în timpul călătoriei.

Taxiurile și alte opțiuni de transport ar putea fi disponibile, dar o mașină de închiriat ar putea fi mai rentabilă. Iată o regulă simplă pentru a determina dacă aveți nevoie de un taxi sau de o mașină de închiriat: calculați costul pe km apoi comparați.

Costul mediu pe kilometru pentru serviciile de transport, cum ar fi Uber, este între 1 și 2 euro pe kilometru. Taxele de transport pot fi dificil de calculat, ca factori de preț într-un tarif de bază, dimensiunea vehiculului, tipul de serviciu, costul pe kilometru, costul pe minut, plus taxe suplimentare pentru timpii de așteptare sau timpii lungi de preluare. Adăugați un tarif minim și un bacșiș, este ușor să vedeți cum se pot adăuga costurile. Alternativ, o mașină inchiriata de dimensiuni medii de la Refelx Rent a Car Satu Mare poate costa aproximativ 15- 20 euro pe zi (plus taxe ), si include kilometraj nelimitat.

Dacă călătoria dvs. necesită să conduceți mai mulți kilometri decât faceți într-o zi obișnuită, ar putea fi mai rentabil să închiriați o mașină. În general, cu cât rezervați o mașină mai mult timp, cu atât tariful zilnic va fi mai mic